Nyheter

IGår fick jag en leverans från www.smyckesakuten.se, bara älskar deras varor, bra utbud, snabb leverans och bra priser. Kan det bli bättre?
Har inte hunnit göra så mycket ännu men lite har jag allt fått ihop :)
TÄVLING!

Nu drar jag igång en tävling! Denna gång är vinsten hemlig :D
Reglerna är mycket enkla, skriv en kommentar om att du är med, för större chans att vinna, skriv ett inlägg på din blogg eller fb och tipsa om tävlingen länka till tävlingssidan, skicka sen en länk till inlägget till mig.
Tävlingen avslutas den 31 mars!

Bröllopsgåva till en kär vän <3

Idag ska vi ha en liten bröllopsfest för en nära vän som har gift sig, och jag tänkte då ge henne detta smyckeset som gåva. Så hoppas hon gillar det för jag kan lova att jag själv blev giftasugen när jag såg det hahaha.


Bilder på det reglerbara smyckesetet

Nu kommer äntligen bilderna jag utlovade på det reglerbara smyckesetet :)

Tillökning i familjen!

Jag vill be er läsare om förlåtelse att jag har varit så "off" den sista tiden, har haft så mycket att göra, och dessutom har jag fått tillökning i familjen. Fick en present av älsklingen häromdagen! Ett akvarium med 15 underbara zebra ciklider. Så det har blivit lite pysslande med det istället :)
Men igår gjorde jag ett set med armband och halsband som är reglerbart, kommer lägga ut bilder under dagen/kvällen :)
Som sagt om ni har något önskemål på vad ni skulle vilja se mer av i bloggen så säg gärna till :)
Här ser ni nytillskottet i familjen:)
Önskar er alla en underbar dag i vårvärmen <3


Uppehåll

Den sista veckan har jag haft lite uppehåll i smyckandet då vi har startat en extreme makeover på balkongen nu inför våren, så jag har praktiskt taget bott där ute den sista tiden ;) men nu börjar det bli klart, det har blivit som ett extrarum härligt nu inför sommaren.
Men igår ikväll så satte jag mig och kollade på de nya sakerna som jag fått hem från www.smyckesakuten.se och fick ihop lite nya armband.Ny inspiration :)

Idag kände jag verkligen att jag ville smycka lite, så jag satte mig och tittade igenom vad jag hade hemma. Kom då på att jag fick en 2!!!!! meter lång kedja för ett tag sen, som jag aldrig trodde jag skulle kunna komma på något att göra med. Men idag kom en liten idé fram, så det blev ett halsband med lite kärlekstema nu till våren (vårkänslorna rusar ju oftast då), och ett nytt handsmycke blev det också :)
Ska försöka komma igång på riktigt nu igen :)

Nyskapat!!!

I första inlägget skrev jag att jag hade gjort ett set med armband och öronhängen i smokeyfärgade Abacus pärlor. Nu kommer bilder på dessa. Har även gjort ett underbart lila armband med silver blommor emellan, på pärlorna är det olika motiv såsom blommor och fjärilar.

Mina fynd från Ur & Penn

Här kommer bilder på smyckena jag fyndade hos Ur & Penn, klara silverfärger underbart nu till våren.

Totalstopp i inspirationshörnan

Tråkigt nog måste jag säga att jag den sista tiden har haft noll inspiration på smyckesfronten, kan ju bero på att jag från och till varit sjuk de senaste 3 veckorna, men ska verkligen försöka ta mig i kragen, har fått hem en riktigt snygg kedja som jag ska försöka få ihop något snyggt med, har dock fått ihop ett set med armband och öronhängen i smokeyfärgade abacus pärlor. Har även gjort några riktigt snygga fynd från ur & penn. Ska försöka få ut bilder på det imorgon :)
KRam på er!

RSS 2.0