Testpanel

Har blivit utvald till en testpanel där jag ska prova på programmet Remby, måste säga att det är ett grymt bra program :) detta gjorde jag där nnu, och kan lätt tänka mig att ha denna logga för mina smycken framöver :)

Nyheter...

Det blev en stunds smyckande i morse med, hade tråkigt så då passade jag på att göra lite nytta.
Idag blev det ett par öronhängen och 2 armband. Helt underbara alla 3.
Fick även paket nummer 2 från Parlteamet.se idag :))
Ni ser på bilderna nedan vad som fanns med i paketet.






Ett paket framme från Parlteamet!

Idag kom paket 1 av 2 från www.parlteamet.se , som vanligt blev jag väldigt glad när jag såg innehållet, då jag fullkomligt älskar det pärlteamet har att erbjuda :)
Har inte hunnit göra så mycket men ett armband har det blivit :) och ett underbart sådant, de mörka pärlorna är lila vilket tyvärr inte framkommer så bra på bilderna.




Snyggt fjäder öronhänge

Idag blev det en tur till ZIZ i stan för att köpa in lite delar till en beställning som kommit in...
Som vanligt kom jag hem med saker jag INTE skulle haft haha.
Så förutom beställningen så har jag idag gjort ett snyggt öronhänge med 2 kedjor i olika längder, samt en fjäder längst ner på varje kedja, kan fås i andra färger.




Inväntar.....

Det har varit tyst från mig ett par dagar nu :S
Men det börjar tryta i pärlförrådet så har beställt in mer saker, så nu inväntar ja 2 paket från www.parlteamet.se sen blir det full rulle igen det lovar jag :)
Kram Lisa

Ny vinnare av "svart armband"


En ny vinnare är dragen, dragningen skedde precis som förra gången med hjälp av en slumpgenerator.

Den nya vinnaren blev nummer 10: Aisha
Stort grattis till dig, hör av dig med adress så att du kan få ditt nya smycke :)

Ny dragning

Då vinnaren av det svarta armbandet fortfarande inte har hört av sig kommer jag nu dra en ny vinnare! resultatet visas inom kort!

Paket...

Idag kom det ett litet paket med härliga pärlor från www.anmi.se
Det gick genast igång i huvudet och ideérna började flöda, detta fick jag ihop nu under eftermiddagen!
Tack älskade anmi.se för de fina delarna
Priser:
Rosa Armband: 85:-
Rött armband: 85:-
Öronhängen: 50:-
Set rött 120:-







Sen fick jag även lite inspiration för några delar som jag haft hemma en längre tid. Så då blev det ännu ett härligt armband. På silverbrickan står det "sister" har även med "Friend" och "Love"
Pris: 55:-



Morgonsmyckeri....

Det blev lite smyckande på morgonen idag :)
Behöver köpa in lite nya saker nu, det känns som att det börjar ta slut :S
Och då blir det allt svårare att få inspiration.
Idag blev det ett halsband och ett armband.
Halsbandet består av 2 olika silverfärgade kedjor samt 7 berlocker. 1 Lila krona 2 snurrsnäckor, 2 vanliga snäckor samt 2 ugglor. Blev riktigt nöjd med detta.
Armbandet är i härliga vårfärger, Vitt/genomskinligt samt turkost.
Priser:
Halsband 100:-
Armband 65:-





Nytt namn?

Jag har funderar på att skaffa en logga och ett nytt namn. Det finns några Lisas smycken så vill ha något som är unikt för just mina smycken, då funderade jag på denna som logga och ha namnet
LN-DEZIGN
Vad tror ni om det? eller ska jag ha dezign med s ist för z?
Ge gärna råd och tips på vad ni tycker :)

Vinnaren av det svarta armbandet

HAr fortfarande inte hört något från den som vann det svarta armbandet!
Hör jag inget innan torsdag tvingas jag dra en ny vinnare!
Vinnaren var: Lena

Helg....

I helgen har jag varit helt uppbokad med en tripp till Örebro bla, därför har det inte funnits någon tid för smyckeri. Men idag på förmiddagen satte jag mig och smyckade lite. Det blev ett svart/Silver armband, samt ett härligt vårarmband, vilket kan behövas som tröst nu med all snö som kom i helgen.
Priset är samma för båda: 80:-





Nyheter....

Här kommer bilderna på halsbandet som jag berättade om tidigare. Det är ett halsband som knäpps där fram med hjälp av magneter, det sitter magneter på 3 olika ställen vilket gör att du kan välja själv hur öppet du vill att det ska vara, längst ner sitter en silver fjäder som ett vackert avslut. Halsbandet består av,Mörkt grönsvarta, Vita och Genomskinliga pärlor. Lägger även ut bild på ett vackert vårarmband.






Nytt enklare och godare sätt att tillaga mat i ugnen!

Ipinium.se är en hemsida som säljer saker som behövs vid matlagning såsom ugnsformar för bröd,fisk mm. Kika in och kolla runt :)
Hoppas ni hittar något av intresse
Kram

Lugnt.....

Som ni märkt har det varit tyst de senaste 2 dagarna, har haft så mycket att göra, samt att min älskade mormor blivit sjuk och inlagd på sjukhus :S
Men jag på började ett projekt i form av ett halsband igår kväll så ska försöka få klart det idag :)
Hoppas ni får en underbar dag allihopa <3

Vinnaren av det gråa armbandet!





Vinnaren av det gråa armbandet är nu dragen, ni var sammanlagt 13 st som tävlade om detta armband,

vinnaren är dragen med hjälp av en slumpgenerator, era nummer har utsetts beroende på den ordning ni har kommenterat!

VINNARE BLEV NR 8: SOFI!

Stort grattis till dig! Skicka ett email till mig med din adress.

 

Håll Ögonen öppna, det kommer mer tävlingar inom kort!


Vinnaren av det svarta armbandet

Vinnaren av det svarta armbandet är nu dragen, ni var sammanlagt 11 st som tävlade om detta armband,vinnaren är dragen med hjälp av en slumpgenerator, era nummer har utsetts beroende på den ordning ni har kommenterat!

VINNARE BLEV NR 3: LENA!

 

Stort grattis till dig! Skicka ett email till mig med din adress.

 

Håll Ögonen öppna, det kommer mer tävlingar inom kort!


TÄVLING!

NU DRAR EN TÄVLING IGÅNG, DEN BÖRJAR NU OCH AVSLUTAS IMORGON KL. 18.00.
DET ENDA DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATT KOMMENTERA DETTA INLÄGG GENOM ATT SKRIVA NAMN, ATT DU ÄR MED I TÄVLINGEN OCH VILKET AV ARMBANDEN DU TÄVLAR OM! SKRIV GRÅTT ELLER SVART!
LYCKA TILL ALLIHOP!

Smyckesfri dag....


Idag har jag en smyckesfri dag, har inte mått 100 under helgen så idag blir en vilodag, däremot så har det blivit en beställning från www.parlteamet.se  :) Så nu inväntar jag ett underbart paket från dem.





Aktiv morgon!

Då jag har varit vaken och uppe sen kvart över sju i morse har jag hunnit med en hel del :)
Städat,diskat,smyckat mm. Idag ville jag få ihop lite nya snygga öronhängen, blev väldigt nöjd med resultatet, så blev det ju några armband med ;)





Längtar till......

När jag idag satt och smyckade med de nyinkomna delarna, så fick jag plötsligt en stark längtan till våren, för det är precis vad de färgerna får en att tänka på. vår-värme-lycka :)
Detta är vad jag fått ihop hittills. Intresserad? skicka iväg en kommentar så talar jag om priserna!





Surprise paket!

Idag kom ett paket på posten från www.parlteamet.se . Helt ärligt så hade jag ingen som helst aning om vad som fanns i, då det var ett "surprise" paket. När jag väl öppnade och såg innehållet blev jag överlycklig, när ni ser bilderna nedan förstår ni vfr :) Underbara färger!




Har du en blogg? Vill du tjäna pengar på den? Nu kan du det!


Bloggar du? Nu kan du tjäna pengar på din blogg! Klicka på bilden ovan och registrera dig idag för att komma igång! Jag gjorde det! Ni kommer inte ångra er!

Tips2


Vill du göra om hemmet nu inför våren? Kanske nya gardiner i någon snygg vår/sommar genre. Titta in på tapeter-tyger.se som har ett brett utbud till bra priser!

Tips!


Vill tipsa om denna web butik som har allt en kvinna kan kommas behöva! Kika in och se om  ni hittar något som passar just er !

VILA!??

Det som stod skrivet på mitt dagsschema idag var ett stort VILA! Sov så oerhört dåligt inatt så jag har varit riktigt seg hela dagen, var iväg till smyckesaffären på förmiddagen och när jag var på väg hem tänkte jag att nu ska jag lägga mig i soffan o slappa resten av dagen, Jaha ja, vad hände då? Som vanligt kunde jag inte hålla mig utan det blev att jag satt i soffan och smyckade ist haha. När jag var i affären hittade jag "stommar" till öronhängen som var heeelt underbara. Köpte också nya vackra svart/vita kulor. Här nedan ser ni vad jag fick ihop av min "vilodag" ;)
Priserna för dessa smycken är:
Svart/vitt armband 70:-
Vitt/silvrigt armband 65:-
Öronhängen: 59:-




Smyckesaffären heter Ziz och de har en websida med adress: www.zizdesign.se

En förfrågan till mina läsare!

Satt och funderade lite, smycken är ju verkligen beroende av vad kunden tycker. Därför tänkte jag nu be er om förslag på nya smycken, vad skulle ni vilja se mer av? Eller har ni något smycke ni tycker jag borde börja göra? Skicka in dina tankar,ideér,tips redan nu! Alla tips är välkomna! Kanskee finns en liten belöning för den som lämnar det bästa förslaget ;)


Tips på hur man kan göra egna smyckesdisplayer....

HAr suttit en stund och letat efter smyckesdisplayer på google. Kom till en hemsida som heter http://www.jewelry-display-ideas.com/ hon hade ute tips på hur man kan  göra smyckesdisplayer själv. Ni ser här nedan en av dem, en armbands display gjord av en "roller" inlindad i ett snyggt tyg (positivt då man kan variera färg) . Ta en titt på hennes website, hoppas ni hittar något bra!
KRam Lisa


En hemsida med många roliga saker :)


Snäll brevbärare ;)

Idag hade jag inte räknat med någon speciell post, men helt plötsligt damp det ner post 2ggr!!! Först kom det ett helt vanligt brev, sen kom han tillbaka en gång till denna gång med 2 paket :)
Så jag fick hem 2 paket från Trollskogen idag med lite gott och blandat :)




Snö, kyla = Smyckeri :)

Jag tror inte det är någon som har missat snön som kom igår, några av er har säkert sluppit undan, den turen hade dock inte jag :( Vi har fått riktigt mycket snö här och kallt är det, det innebär för min del att spendera dagen inomhus och smycka :)
Har suttit nu på förmiddagen och pysslat lite. Här nedan ser ni resultaten. Vill även påminna om att ALLA smycken är till försäljning.





ERBJUDANDE TILL ALLA LÄSARE.....



Just nu har jag i samarbete med smyckerian.se ett erbjudande till alla mina läsare. Ni får 10% rabatt när ni handlar på www.smyckerian.se
Riktigt kul att jag får möjligheten att ge er detta erbjudande.
Ange Rabattkod: LNB-2012
Kram Lisa

Städning....

Idag skulle jag städa lite bland smycke sakerna, kände att det var för mycket saker på för liten plats, och som vanligt så kunde jag inte hålla mig borta från smyckandet, haha så det blev lite nya saker idag med :)



Det blev 2 par öronhängen, Det första paret är i mässing, med en guldfärgad och en gammeldags vit pärla, det andra paret är ett enkelt set med svarta och gröna pärlor.

Det blev även en Earcuff men en svart vinge :)


Och avslutningsvis 3 armband. Känner mig väldigt nöjd nu :) Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa <3

Lördag,Trötthet,Tvättdag :S

Hmm vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, som ni ser på Rubriken så har jag en väldigt seg dag , är så trött och har dunderhuvudvärk, och till råga på allt måste jag tvätta :S
Jag ber om ursäkt för att jag utlovade bilder igår som aldrig kom ut på bloggen. Men här kommer de nu istället :)
Hoppas ni alla får en underbar lördag. Kram Lisa



Fredag......

Då har vi allaredan kommit till 6:e januari, helt ofattbart hur snabbt tiden har gått, satt och funderade över mitt smyckande under det gågna året. Jag kan inte ens räkna ihop hur många earcuffs jag gjorde 2011 haha.
Det sista nu har det blivit mer armband och öronhängen. Fick ihop några nya armband igår som jag ska försöka lägga ut här på bloggen idag, har även börjat göra fler exemplar av de smycken jag redan har, om jag ska ha en smyckeskväll framöver så måste jag fylla på "lagret". Hoppas ni får en underbar dag alla! Kram Lisa


Nyskapat

Detta  är ett armband med sötvattenspärlor och en guldfärgad trollslända, dessa var med i paketet från Smyckerian.


Antog utmaningen från mig själv angående vad jag skulle göra med pärlorna som kom ifrån parlan.nu , detta är resultat nummer 1. Ett väldigt färgglatt armband med lite vår/sommar känsla.



Ny skapade smycken :)

Här kommer bilder på smyckena jag fått ihop hittills, för priser eller beställning, emaila mig!
I inlägget finns även swarovski armbanden med som jag utlovade bilder på tidigare idag :)
Beskrivning finns om ni klickar på bilderna :)

Underbart armband med krackelerade pärlor :)
Swarovski armband med grön/turkosa pärlor emellan swarovski armband med guld/beiga glaspärlorarmband med vackra löv berlocker
Enkla och vackra öronhängenarmband med krackelerade 2 färgade pärlor. Halva pärlan är genomskinlig,halva silvrig. Underbartkrackelerade pärlor i ett armband, med en vacker mellandel som avslut, 2 färgade pärlor genomskinlig/svart

Paket från Pärlan!

Paket nummer 2 kom från www.parlan.nu . Det låg en hel massa vackra saker i detta paket. Har faktiskt aldrig gjort något med denna typ av pärlor så det ska bli riktigt kul och spännande att se vad jag kan få ihop av det :)
Kan rekommendera Parlan.se som har ett brett utbud, bra priser och snabb leverans :)
Har inte hunnit med att skapa något av detta ännu. Men ska sätta mig imorgon och se vart fantasin tar mig med alla vackra färgkombinationer.

PAKET!!!!!!

Idag kom ytterliggare 2 paket :)
Det första var från www.smyckesakuten.se . Det var en lyckans stund när jag såg innehållet, även om jag visste vad som fanns i så blev jag glatt överraskad, allt var så underbart fint, jag såg ut som ett barn i en godisaffär haha. Detta är en e-butik som jag är glad över att kunna rekommendera. De har ett helt fantastiskt utbud och otroliga priser. Fick även ett väldigt trevligt bemötande från personalen när jag skickade mail till dem. HAr bara massa +++++ att ge denna drömaffär för alla oss smyckestillverkare. Har redan fått ihop några smycken med dessa grejer, bilderna kommer i följande inlägg.

Nya swarovski armband

Under gårdagen satt jag och smyckade lite efter att ha fått paketet från Smyckerian.se, Då jag även hade 2 olika sorters swarovski pärlor hemma, ville jag försöka få ihop något av dem,Det blev två olika armband båda heeelt underbara, kommer lägga ut bilder på dem under dagen.


Nytt paket

Idag fick jag ett jättefint ihopplockat paket från Smyckerian.se.
Smyckerian är en internetbutik för dig som tillverkar egna smycken. De har ett mycket brett sortiment och väldigt bra priser. Dessutom är frakten alltid fri om man beställer till ett värde över 200 kronor. Bra, va? Jag rekommenderar dem för dig som tycker det är roligt att pyssla, och vill börja göra egna smycken. Resultatet utav produkterna får ni se senare.


En vecka av spänning......

Denna vecka är det mycket spännande på gång, det kommer förmodligen bli en hel del smyckande :)
Det återstår att se vad jag kan få ihop under veckans gång :)


2012!!!!!










Älskade läsare, idag är det 12-01-01! Detta innebär att det är ett nytt år med nya möjligheter, Det ska bli kul att se vad år 2012 har att erbjuda, inte bara när det gäller smycketillverkning utan i största allmänhet!
Jag önskar att jag och ni alla får ett bra år. Vad har ni för tankar kring det kommande året? Jag personligen har lovat mig själv att bli mer hälsosam, träna, lära mig äta mat(det är en dålig vana jag har att jag knappt äter om dagarna), jag ska låta inspirationen flöda för att göra och sälja mer smycken, då jag bestämt att i år kommer en viss del av pengarna jag får in kommer gå till välgörande ändamål!

RSS 2.0